Dave Roelvink wil dj worden

Na een roerig jaar vindt Dave Roelvink het tijd voor een nieuwe uitdaging. De zoon van zanger Dries wil dj worden, onthulde hij zondagavond in het RTL-programma Life 4 you.

"Ik ben met een dj-cursus begonnen en heb in januari de eerste boekingen staan. Dus ik ga nu aan de slag als dj", antwoordde Dave op de vraag van presentatrice Irene Moors hoe hij zijn geld verdient. Dries hoopt dat zijn zoon door zijn nieuwe passie minder vaak bij hem aanklopt voor geld.

Dave was afgelopen zomer het gesprek van de dag toen hij na een uit de hand gelopen feest in de cel belandde. Na dat feest bleek er voor tienduizenden euro's aan juwelen en andere spullen uit het huis verdwenen. Dave heeft altijd ontkend dat hij iets te maken heeft met de diefstal.

"Ik heb weer een beetje rust gekregen", reageert Dave in het programma. Hij wil verder met zijn leven. "Overal waar ik kom is dat het enige wat er gezegd wordt, daar heb ik weinig trek meer in." Om zijn leven weer op de rit te krijgen is Dave daarom begonnen aan een dj-cursus. "Het gaat lekker. Ik heb echt een soort passie gevonden." Afgelopen jaar hoopt hij ver achter zich te laten. "Ik beloof een goed jaar in 2015."