Man koopt PlayStation 4, krijgt doos met stenen

Igor Baksht was van plan zijn nichtje een PlayStation 4 te geven met kerst dus ging hij naar Walmart om er één te kopen. De werknemer die hem hielp zei dat de console pas was terug gebracht terwijl hij hem uit een kast pakte die op slot zat. De doos voelde wel wat zwaar, maar aangezien Baksht nog nooit een console gekocht had en niet wist hoeveel het zou moeten wegen vond hij er op het moment niks opmerkelijks aan.

Pas toen hij het cadeau in wilde pakken besloot hij om de doos open te maken. "Gewoon om zeker te weten dat de inhoud compleet was, dat de games erin zaten." vertelde Baksht. In plaats van de console zaten er twee zakken gevuld met kleine steentjes in die met duct tape goed dicht waren gemaakt. De winkel waar hij de console gekocht had was al dicht en bij een Walmart die 24 uur per dag open is werd hij weggestuurd. Op zaterdagochtend besloot hij om terug te gaan naar de winkel waar hij de console gekocht had. "Ze zeiden dat ze niks konden doen omdat ze geen bewijs hadden, hoe het teruggebracht was, helemaal niks." zei Baksht. Hij probeerde de winkel en het hoofdkantoor van Walmart te bellen maar het mocht niet baten.

Toen kreeg hij op kerstavond een telefoontje terug van de winkelmanager die hem vertelde dat hij de console mocht terugbrengen. Een woordvoerder voor Walmart zei dat er geen manier was om het verhaal van de man te verifiëren, maar ze wilden hem het voordeel van de twijfel geven.