Bill Cosby verkrachtte ex Sammy Davis Jr.

En weer een vrouw die zegt slachtoffer te zijn van Bill Cosby is naar buiten getreden: Katherine McKee beweert door de komiek verkracht te zijn. Dat meldt New York Daily News.

Cosby zou haar verkracht hebben toen ze op tour was met Davis in de jaren zeventig. "Ik was destijds Sammy's vrouw onderweg. Hij had een open huwelijk", vertelt McKee. Ze werd gevraagd om Bill op te pikken voor een feestje op een boot. Eenmaal aangekomen bij Bills hotel sloeg hij toe. "Ik liep naar binnen en hij pakte me gelijk beet. Hij draaide me om, trok mijn pantys omlaag en deed het. We stonden nog steeds bij de deur toen het gebeurde."

"Het ging zo snel. Het was schokkend en ongelooflijk", vervolgt McKee haar verhaal. "Het was een totaal andere man." Uiteindelijk gingen de twee naar het feestje. "Ik heb er niks over gezegd. Het was te ongemakkelijk. Bill was onbeleefd en koud de rest van die avond. Ik dacht, als de boot terug is ben ik ervandoor."

McKee vertelde dat ze zich er nooit over wilde uitlaten omdat ze vreesde voor haar carrière. "Nu al die vrouwen hun verhaal hebben verteld is dat natuurlijk veranderd." Meer dan vijfentwintig vrouwen beschuldigen Cosby ervan hen gedrogeerd en/of seksueel misbruikt te hebben. Cosby ontkent vooralsnog alle aantijgingen.