Eddie Murphy helpt Mel B met huwelijkscrisis

Mel B heeft haar ex Eddie Murphy om hulp gevraagd nu het niet zo goed gaat met haar huwelijk. Eddie zou de voormalig Spice Girl regelmatig telefonisch van advies voorzien, schrijft Daily Star.

"Eddie heeft tegen haar gezegd dat ze publiekelijk niets over haar gevoelens moet zeggen. Stephen is degene die steeds praat en haar smeekt om terug te komen", onthult een ingewijde. "Maar Eddie heeft haar geadviseerd te zwijgen, netjes te blijven en alleen iets te zeggen als dat echt moet."

Het zou al tijden niet goed gaan tussen Mel B en haar man Stephen Belafonte. De twee zouden geregeld ruziën. Het X Factor-jurylid zou haar echtgenoot zelfs afgelopen weekend hebben verlaten, na een huwelijk van zeven jaar. Stephen zou ondertussen met hun 3-jarige dochter zijn vertrokken naar Los Angeles.

De 39-jarige Mel B en de 53-jarige Eddie waren in 2006 een stelletje. De zangeres raakte toen zwanger, maar pas na een DNA-test wilde Eddie toegeven dat hij de vader was. Sindsdien hebben de twee het goedgemaakt en zijn ze zelfs weer vrienden geworden.