The Sims 4 wordt extra feestelijk met nieuwe content

EA games heeft vandaag een nieuwe patch uitgebracht voor The Sims 4, met een hoop nieuwe toevoegingen die het leven van je sim dynamischer kunnen maken. Ook kun je met de nieuwe patch alvast de kerst in je virtuele huis halen, want met de nieuwe patch komt ook een Holiday Celebration Pack, die verassend genoeg helemaal gratis is.

De nieuwe patch voegt 4 nieuwe carrièreopties toe voor Sims die furore willen maken in het bedrijfsleven of in de sport.  Zakelijk ingestelde Sims kunnen specialiseren in de 'Angel Investor'-tak of de 'Business Tycoon'-tak, terwijl sportieve Sims in hun carrière kunnen kiezen tussen de 'hall of famer'-specialisatie of de 'Mr. or Ms. Solar System'-specialisatie. Daarnaast kunnen Sims nu ook betaald verlof krijgen en zwangerschapsverlof nemen.

De Holiday Celebration Pack is er om je Sims en hun huizen in een echte kerstsfeer te brengen. Naast een boel nieuwe meubels zoals kerstbomen, slingers en sneeuwpoppen kun je je Sims nu ook aankleden met drie kersttruien, een elvenmuts en een rendiermuts.

Een volledige lijst met alle verbeteringen en toevoegingen vind je hier

Sims 4 kerstpatch

The Sims 4 wordt extra feestelijk met nieuwe content