Kevin Hart laat zich niet misbruiken

Kevin Hart zou zichzelf nooit toestaan misbruikt te worden. Dat schrijft de komiek op Instagram in reactie op uitgelekte e-mails tussen Sony-bazen Clint Culpepper en Amy Pascal, waarin hij een hoer wordt genoemd.

"Ik wil niet zeggen dat hij een hoer is, maar hij is een hoer", schreef Culpepper aan Pascal, omdat Hart extra geld zou hebben gevraagd om zijn film Think Like A Man Too te promoten via Twitter. "Het is belangrijk te weten wat je waard bent, mensen", schrijft Hart nu op Instagram. "Ik zie mezelf als een merk en daarom zou ik mezelf nooit toestaan misbruikt te worden."

Hart vervolgt in hoofdletters: "IK BEZIT MIJN MERK... IK MAAK SLIMME BESLISSINGEN VOOR MIJN MERK... IK BESCHERM MIJN MERK..." Hij besluit: "Daarom kan ik mezelf makkelijk over onwetendheid heenzetten en verder gaan. Ik weiger gebroken te worden."

Behalve in Think Like A Man Too was Hart het afgelopen jaar te zien in films als Ride Along en About Last Night. In het voorjaar komt de comedy The Wedding Ringer uit, met daarin ook Kaley Cuoco-Sweeting.


Kevin Hart laat zich niet misbruiken (Foto: Novum)