Nieuwe trailer voor Kingsman: The Secret Service zet de toon

Kingsman: The Secret Service had allang wereldwijd uitgebracht moeten zijn. Althans, als het oorspronkelijke plan gevolgd werd, waarin de film deze herfst in de bioscopen zou verschijnen. De verklaring voor het feit dat de film enkele maanden is uitgesteld is wellicht te zien in de nieuwe trailer, die een andere toon neerzet dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Hoewel de eerste trailer liet zien dat de film de nodige stijl en actie bevat, en dat toonde op een interessant muziekje, gaan de registers een stuk verder open in deze nieuwe trailer. Hierin wordt explicieter duidelijk gemaakt dat de film je wil voorzien van actie en humor, en de muziek is een stuk opzwepender. 

In Kingsman: The Secret Service zie je Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Samuel L. Jackson, Mark Strong en Mark Hamill, met cameo's van enkele Britse celebrities. De film, gebaseerd op de comic van Dave Gibbons en Mark Millar, is geschreven door Jane Goldman en Matthew Vaugn, en geregisseerd door Vaughn. De Nederlandse releasedatum is 12 februari 2015.