BN'ers positief over Walk Along van Trijntje

Bekend Nederland heeft hoge verwachtingen van Walk Along, het nummer waarmee Trijntje Oosterhuis volgend jaar meedoet aan het Eurovisiesongfestival. Het liedje was donderdagochtend voor het eerst te horen op de Nederlandse radio, in Gouden Uren van Daniël Dekker.

De reacties op Walk Along zijn overwegend positief. "Dat is wel eens anders geweest", zegt Cornald Maas, een van de commentatoren van het songfestival. Hij vindt het nummer mooi, energiek en melancholiek en heeft het gevoel dat het wel eens zou kunnen winnen. Ook Jan Smit vindt het een leuk nummer, dat volgens hem makkelijk te onthouden is.

Veel mensen vinden Walk Along catchy, onder wie Ilse DeLange die vorig jaar zelf meedeed aan het songfestival. Op Twitter reageerde ze razend enthousiast: "Wauw!!!!! Wat super fris en catchy! @Eurovision te gek!! Zet em op Trijntje!!! Ik zit nu al met mn vlaggetje klaar!"

Marga Bult, die in 1987 meedeed aan het songfestival, twittert: "Frisse song, prachtige stem....ik zeg ja, ben erg positief. yayayayay...:-))." Ook theatermaker en showbizzdeskundige Maurice Wijnen sprak lovende woorden. "Lied van #Trijntje is catchy, klinkt internationaal en is eenvoudig van opbouw. Sterke inzending van NL! Ik vind het leuk!"

Trijntje ontdekte de song op de pc van Anouk en was meteen enthousiast. "Toen ik deze track hoorde, dacht ik: let's go!" Het nummer is vanaf donderdag te downloaden. Ook zal Trijntje het lied op die dag voor het eerst live zingen, in The Voice Of Holland op RTL4.