Chris Brown zegt sorry tegen ex

Chris Brown heeft spijt van zijn woede-uitbarsting op Instagram. "Iedereen weet dat ik van dat meisje hou", aldus de artiest nadat hij zijn ex Karrueche Tran afgelopen weekend belachelijk maakte via het sociale medium. Hoewel Chris in het bericht niet de naam van zijn ex-vriendin noemt, schrijft Us Weekly dat dit zeker over Karrueche gaat.

Brown schrijft dat hij vaak heftig kan reageren als mensen hem pijn doen. Hij beseft nu dat het medium geen plek is om zijn hart te luchten of om zijn persoonlijke problemen te bespreken. "Dus ik wil graag mijn excuses aanbieden", aldus Brown die ook zegt 'jong en dom' te zijn. "Het maakt mij niet uit hoe mensen mij zien, ik blijf gewoon mijn best doen. Ik wil heel graag dat mijn 'baby girl' weet dat ik spijt heb."

Chris reageerde zaterdag op een berichtje van zijn ex Karrueche. "Ik weiger om herhaaldelijk slecht behandeld te worden door iemand die zegt van mij te houden. Dat is geen liefde. En als dat is wat jij als liefde ziet, dan wil ik het niet hebben", schreef zij. Daarop hing Chris de vuile was buiten, later verwijderde hij zijn post.