Internazionale verliest en zakt verder weg

Internazionale lijkt het winnen in de Serie A te zijn verleerd. De ploeg uit Milaan verloor zondag opnieuw en is nu al vijf wedstrijden zonder competitiezege. Dit keer was Udinese te sterk. De gasten uit Udine zegevierden met 2-1 in Giuseppe Meazza.

Mauro Icardi zette Inter in eigen huis nog wel op voorsprong. Dat deed de Argentijn vlak voor rust. In de tweede helft ging het alsnog mis voor de Milanezen. Bruno Fernandes tekende na een uur spelen voor de gelijkmaker, waarna Cyril Théréau het duel besliste.

De laatste overwinning van Inter dateert van 29 oktober, toen Sampdoria met 1-0 werd verslagen. Door de teleurstellende reeks is Inter afgegleden naar de twaalfde plaats op de ranglijst. Udinese is de nummer acht.