Zwangere Kourtney Kardashian poseert naakt

Kourtney Kardashian is negen maanden zwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van om naakt te poseren. Voor het blad Dujour ging de zus van Kim uit de kleren.

De hoogzwangere Kourtney schaamt zich absoluut niet voor haar lijf, zo bewijst ze met de fotos. "Ik vind dat naaktheid niet iets is om je voor te schamen. Ik vind mijn lichaam niet gênant. Sterker nog, ik ben op mijn best wanneer ik zwanger ben."

Kourtney vindt de fotos wel kunstzinnig, omdat ze zwanger is. Een naaktreportage wanneer ze geen baby in haar buik meer heeft, ziet de realityster dan ook niet zo zitten. "Ik zeg nooit nooit, maar ik denk het niet. Wat me aanspreekt is de vorm van mijn zwangere lichaam en het vastleggen van dat moment in mijn leven."

Het kan de Kardashian-telg niet veel schelen wat mensen zullen denken van de kiekjes. "Ik probeer niet indruk te maken of mezelf neer te zetten als iemand die ik niet ben. Het kan me sowieso niet zo veel schelen wat mensen van me denken. Ik heb dit gedaan omdat ik dat wilde en omdat het me gelukkig maakt."