Argentinië in Copa América tegen titelverdediger Uruguay

Argentinië treft in de groepsfase van de Copa América, het kampioenschap van Zuid-Amerika, titelverdediger Uruguay. Dit heeft de loting in het Chileense Viña del Mar uitgewezen. Beide landen zijn in groep B ook gekoppeld aan Paraguay en Jamaica. 

Vijftienvoudig kampioen Uruguay mist volgend jaar in Chili Luis Suárez, die de FIFA-schorsing van negen interlands moet uitzitten na het bijtincident met Giorgio Chiellini tijdens het WK. De spits van FC Barcelona was in 2011 de grote man tijdens de Copa América in Argentinië. Hij maakte vier doelpunten, onder meer in in de finale tegen Paraguay (3-0). 

Brazilë is in groep C gekoppeld aan Colombia, Peru en Venezuela. In groep A zitten de landen Chili, Mexico, Ecuador en Bolivia. Mexico en Jamaica zijn geen landen uit Zuid-Amerika, maar zijn door de CONMEBOL uitgenodigd om mee te doen. Mexico is vaste gast op dit toernooi en voor Jamaica wordt het hun eerste editie. 

Er wordt gespeeld in acht Chileense steden: Antofagasta, Concepción, La Serena, Rancagua, Santiago, Temuco, Valparaíso en Viña del Mar. Het toernooi heeft plaats van 11 juni tot en met 4 juli 2015.

Loting Copa América 

Groep A Groep B Groep C
Chili Argentinië Brazilië
Mexico Uruguay Colombia
Ecuador Paraguay Peru
Bolivia Jamaica Venezuela