'Scheiden van Kanye kost Kim carrière'

Kris Jenner denkt niet dat de carrière van haar dochter Kim een eventuele scheiding van Kanye West zou overleven. Dat schrijft entertainmentwebsite RadarOnline.

Een half jaar nadat Kim in het huwelijksbootje stapte met Kanye West zouden de twee al geregeld met elkaar in de clinch liggen. "Kim heeft haar moeder verteld dat ze onenigheid heeft met Kanye", weet een insider te melden. "Kris zei dat ze het beter maar kan goedmaken want haar carrière zou niet nog een scheiding overleven." De 34-jarige realityster maakte twee keer eerder een einde aan een huwelijk.

Maar moeder Kris is juist deels oorzaak van de huwelijksproblemen volgens de bron. "Kanye wilde zich meer over Kims carrière ontfermen sinds ze getrouwd zijn. Dat heeft hij ook gedaan, maar Kris laat niet toe dat hij honderd procent controle heeft." Het gevecht om de managementfunctie over Kim gaat vooral over een verschil van visie. "Kanye vindt zichzelf een visionair en hij ziet dingen anders dan Kris."

Ook het blad In Touch Weekly weet te melden dat het rommelt in het huwelijk van Kim en Kanye. Volgens een bron verpesten de zakelijke debatten in de familie de romantiek tussen de rapper en de televisiepersoonlijkheid. "Kim heeft het gevoel dat haar relatie meer een zakelijke is dan een echt huwelijk. Het enige dat ze doen als ze samen zijn is praten over zaken en het levert Kim meer stress op dan ooit tevoren."