Liam Hemsworth: Jennifer Lawrence stonk

Zoenen met Jennifer Lawrence was niet iets waar Liam Hemsworth op de filmset naar uitkeek. Ze at vlak voor de opnames namelijk altijd sterk ruikend eten, vertelde de acteur zondag in de talkshow van Jimmy Fallon.

"Iedere keer dat ik Jennifer moest kussen was behoorlijk ongemakkelijk", vertelt de acteur over samenwerken met Lawrence in de filmserie The Hunger Games. "Als je haar ziet is het een geweldig plaatje en ze is een van mijn beste vrienden. Maar iedere keer als we een zoenscène hadden at ze vlak voordien knoflook, tonijn of iets anders smerigs."

Lawrence was altijd wel eerlijk over haar voedselkeuze. "Voordat we begonnen zei ze dan dat ze dat gegeten had en ze haar tanden niet gepoetst had. Fantastisch... Ik kan niet wachten tot ik het mag proeven", merkt de acteur sarcastisch op.

Dat de twee close zijn, bevestigde Lawrence eerder al. "Ik had nooit verwacht dat een man die er zo goed uitziet mijn beste vriend zou kunnen zijn", vertelde Lawrence eerder in een interview met People. "Nooit geweten dat zoiets kon gebeuren"