Woede om halfnaakte sletjes

Er is een bitchfight gaande tussen Tsjechische nymfomanes en sletjes. Laatstgenoemden noemen zichzelf nymfomanes en hebben zich verenigd op een Facebook-pagina alwaar zij bekennen seksverslaafd te zijn. Dit staven zij met geile seksverhaaltjes en uiterst pikante selfies.

De pagina 'Přiznání nymfomanek', dat zich laat vertalen als 'bekentenissen van nymfomanes' bestaat sinds januari en is pas sinds kort een enorme hit. De pagina heeft inmiddels ruim dertigduizend likes. En terecht, want waar anders vind je lekker sappige verhalen voor het slapen gaan, uit het leven gegrepen door seksverslaafde jongedames?

"Ik geniet ervan als een man mij vastbindt", bekent een van de leden. "Ik ben 20 jaar en ik moet driemaal per dag seks hebben." Een andere jongedame is nog iets openhartiger. "Ik neuk met rijke kerels. Vervolgens chanteer ik ze om geld los te peuteren", klapt de nymfomane uit de school.

De Facebook-pagina heeft echter de toorn van echte nymfomanes gewekt. "Dit is belachelijk", vindt de 32-jarige Ludmila Koutnikova uit Brno. "Denken ze nu echt dat ze aan nymfomanie lijden omdat ze van seks in verschillende standjes houden? Wat een onzin, het is namelijk een echte ziekte!"

"Al op mijn zestiende werd ik een nymfomane", vervolgt ze. "Ik word behandeld door psychologen. Ik krijg er zelfs pillen voor."

Ook Tereza Svarcova is woedend op de site. "De meeste mensen heben geen idee hoe moeilijk het is", aldus de 27-jarige seksverslaafde dame. "Nymfomanie heeft mijn leven verwoest, en ik vind niet dat je er lollig over moet doen. Deze pagina is beledigend, en ze presenteren zich eerder als sletjes dan slachtoffers!"

Ter compensatie volgt hieronder een aantal van de sexy selfies van de sletjes. En omdat het vrijdagmiddag is: