Stephen Collins rekent niet op acteerwerk

Stephen Collins denkt dat hij voorlopig niet wordt benaderd voor nieuwe acteerklussen. Dat blijkt uit de scheidingspapieren die de acteur heeft ingediend bij de rechtbank, zo weet TMZ.

Collins schrijft ook dat hij daarom geen alimentatie meer wil betalen aan zijn ex-vrouw Faye Grant. Hij maakt nu nog iedere maand ruim tienduizend euro aan haar over, maar omdat hij geen werk meer kan krijgen, vindt hij dit onredelijk. De zitting vindt later deze maand plaats.

In de papieren staat volgens de website ook dat de 7th Heaven-acteur twee uur na de eerste berichtgeving over zijn kindermisbruik, op 7 oktober, werd ontslagen door de makers van de film Ted 2. Hierdoor loopt hij naar eigen zeggen ruim zestigduizend euro mis.

Het misbruik kwam aan het licht door een opname van een therapiesessie met Collins' ex-vrouw Grant. In het fragment, dat in 2012 werd opgenomen, is te horen dat hij toegeeft drie kinderen te hebben misbruikt. Collins vindt volgens de website dat zijn ex-vrouw gestraft moet worden voor het maken van de opname, omdat ze dit in het geheim heeft gedaan.