Hellemons tekent vast contract bij NAC Breda

Eric Hellemons blijft actief bij het eerste team van NAC Breda. De interim-trainer heeft zijn parttimecontract omgezet in een fulltimecontract, meldt zijn werkgever vrijdagavond. Hoe lang hij hoofdtrainer blijft moet nog blijken. Mocht NAC een nieuwe hoofdcoach, mogelijk Robert Maaskant, vinden dan wordt Hellemons zijn rechterhand.

Hellemons maakt met het nieuwe contract officieel de overstap van de jeugd naar de hoofdmacht. Hij blijft in ieder geval tot en met juni 2016 aan NAC verbonden.

De Brabander nam vorige maand samen met Rob Penders het stokje over van de ontslagen Nebojsa Gudelj. "Wij hebben de uitdaging met beide handen aangepakt", zegt Hellemons. "Het voelt goed dat NAC dit nu heeft beantwoord met het omzetten van het arbeidscontract. Wat de toekomst ook ons brengt, wij zijn erop gebrand het seizoen van NAC tot een goed einde te brengen."

De Bredanaren moeten aan de bak om het seizoen niet in mineur te laten eindigen. NAC bevindt zich momenteel met de zestiende plek in de gevarenzone.