3-jarig jongetje doodgemarteld

De 3-jarige Scotty McMillan uit Chester County is door zijn moeder en haar vriendje dagenlang dusdanig mishandeld dat hij dit niet overleefde.

De jongen werd onder meer aan zijn voeten opgehangen, geslagen met een zweep, met zijn hoofd door de muur van de trailer geslagen, in zijn gezicht en maag gestompt en geslagen met een metalen staaf. De martelingen duurden drie dagen. Toen de jongen uiteindelijk in het ziekenhuis aankwam had hij diverse op elkaar liggende bloeduitstortingen en blauwe plekken over zijn gehele lichaam.

gary fellenbaum en jillian tateGary Fellenbaum en Jillian Tate

Volgens de aanklagers huilden de verpleegsters bij het zien van zijn toegetakelde lichaampje.

Moeder Jillian Tait en haar vriendje Gary Fellenbaum voerden de gruweldaden uit op de 3-jarige, om hem wat 'respect bij te brengen', aldus de aanklagers.

De avond dat de jongen stierf had het stel de jongen op een matras gelegd om 'te slapen'. Ze haalden een pizza en bij terugkomst was de jongen nog niet bij bewustzijn. Hij reageerde ook nergens op. Op dat moment besloot het stel seks te hebben en daarna een lekker dutje te doen.

Toen ze de volgende ochtend wakker werden en het jochie geen adem bleek te halen werd door de vrouw van Fellenbaum, die in dezelfde trailer woonde, alarm geslagen.

Polite heeft de zesjarige zoon van Tate, die ook met zijn hoofd door de muur zou zijn geslagen, en de 11 maanden oude baby van Amber Fellenbaum in veiligheid gebracht. De openbaar aanklager eist de doodstraf.