Interactieve trailer Assassin's Creed Unity

Ubisoft onthult een nieuwe interactieve trailer voor Assassin’s Creed Unity. Deze CGI-trailer is mede gemaakt door de community en geeft je een diepere kijk op de Franse Revolutie. Bekijk het Parijs dat overspoeld wordt met Assassins die door de fans zijn gemaakt.

Gedurende een aantal maanden kreeg de community de kans om hun favoriete Assassin te maken en stemmen te verzamelen om zo hun unieke sluipmoordenaar in de trailer te krijgen. Van de meer dan 200.000 zelfgemaakte Assassins zijn er 1.400 uitgekozen. Op elk moment kun je de trailer pauzeren, inzoomen op elke Assassin en zo je eigen Assassin terugvinden. Er komt ook nog een GigaPan uit die alle Assassins in één afbeelding laat zien.

"De Assassin’s Creed-franchise leeft dankzij de fans. Deze trailer is een geweldige kans voor hen om deel uit te maken van het verhaal. Ze zien hun eigen Assassin door de straten rennen, gebouwen beklimmen of over de Parijse daken springen", aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux. "We willen het interactieve en sociale aspect van gaming naar een hoger niveau tillen."

Naast de Assassins bevat de trailer ook vijftien geheimen, die bij ontdekking toegang geven tot exclusief beeldmateriaal en content. De trailer is gemaakt als onderdeel van de Ubisoft ‘Unite’-campagne en kan hier bekeken worden: www.assassinscreed.com/unite-trailer. Hieronder hebben we de tv-spot gezet.

Assassin’s Creed Unity is verkrijgbaar vanaf 13 november 2014 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.