Tweet van Bakkali zorgt voor opschudding

Mochten sommige mensen denken dat het huwelijk tussen Zakaria Bakkali en de fans van PSV nog goed zou komen, dan is dat bij deze definitief verleden tijd. Eerder vandaag plaatste de verguisde aanvaller van de Eindhovenaren een tweet, die vervolgens een stortvloed aan negatieve reacties opleverde.

Bakkali zit bij PSV op een dood spoor, nadat hij weigerde een nieuw contract te tekenen. Vorig seizoen brak de 18-jarige Belg in Eindhoven door, maar kwam na een aantal tegenvallende wedstrijden op de bank terecht. Het huidige contract van de voetballer loopt in de zomer van 2015, waardoor hij gratis naar een andere club zou kunnen vertrekken.

PSV wilde dit koste wat kost voorkomen en bood Bakkali een nieuwe overeenkomst aan. Aanvankelijk leek het er ook op dat de speler zou tekenen, maar dit gebeurde uiteindelijk niet. De Eindhovense club trok het aanbod in, waarna in de zomer een nieuwe poging werd ondernomen. Ook dit liep echter op niets uit, waarna de aanvaller niet meer op speeltijd hoefde te rekenen.

Na alle negatieve aandacht lijkt het account van Bakkali inmiddels weer inactief te zijn. De bewuste tweet is verwijderd en ook de profielfoto is weer zwart.