Melissa voelt zich misbruikt door Dave Roelvink

Melissa Pach voelt zich 'vreselijk misbruikt' door Dave Roelvink en zijn vrienden. Deze zomer doken er filmpjes op waarin te zien is dat ze in de weer is met de realityster. "Ik ben neergezet als het pijpsletje van Dave Roelvink," zegt Melissa zaterdag in De Telegraaf. "In ieder interview krijgen we te horen hoe zielig hij is. Hoe het met mij gaat interesseert hem kennelijk geen moer."

De 21-jarige studente ontmoette Dave in juli in het Amsterdamse nachtleven. Het klikte zo goed dat ze hem en zijn vrienden uitnodigde voor een feestje bij haar thuis. Haar ouders waren op vakantie. "Terwijl ik in de jacuzzi door Dave was gevraagd seksuele handelingen bij hem te verrichten waren zijn vrienden komen aansluipen en hadden stiekem filmpjes gemaakt", vertelt Melissa.

De avond daarop kwam de groep weer langs. Dave en Melissa hielden zich apart van de groep op in de badkamer. "Pas nadat mijn ouders waren thuisgekomen ontdekten we dat waarschijnlijk in die tussentijd lades waren geforceerd waar sieraden lagen", zegt Melissa. Er bleek voor zestigduizend euro aan spullen te zijn gestolen. Dave en zijn vrienden werden daar in augustus over verhoord.

"Ik vind het verschrikkelijk hoe dat hele clubje inclusief Dave Roelvink mij heeft achtergelaten", besluit Melissa. "Excuses aanbieden is wel het minste wat hij kan doen."