Man zit met piemel vast in vriendin

Een Italiaans stel had onlangs wel erg veel pech tijdens een stiekem nummertje op het strand. Tijdens de daad bleef de beste man met zijn paarsgepunte lans vastzitten in zijn minnares.

Het bewuste koppeltje maakte onlangs een wandeling langs het strand van Porto San Giorgio. Omdat het zand volledig verlaten leek, besloot de Don Juan van de nood een deugd te maken.

Het stel kleedde zich uit, waarna de koene ridder de vrouw snoeihard aan zijn spermaspeer reeg. Helaas zorgde het water van de Adriatische kust ervoor dat de punani van de vrouw vacuüm zoog. De arme drommel kreeg zijn jongeheer met geen mogelijkheid meer uit de zoute mossel.

Er zat dus niets anders op dan te wachten tot er hulp kwam uitdagen. Uiteindelijk liep er een vrouw langs, die het onfortuinlijke stel voorzag van een handdoek. Hierna werden zij naar het ziekenhuis vervoerd.

In het ziekenhuis constateerde men een geval van 'penis captivus', een zeldzaam verschijnsel waarbij de man met zijn piemel klem komt te zitten in een vagijn. De dokter spoot de vrouw vol met een spuit, waarna de man zich uiteindelijk kon loswrikken.


Gelukkig met een hilarisch Aziatisch filmpje...