Selena Gomez is blij met zichzelf

Selena Gomez heeft naar eigen zeggen weinig over zichzelf te klagen. "Ik geef mezelf een zeven", zegt de zangeres maandag in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Ik zit allang in het vak en mensen zeggen steeds: wees jezelf. Ik ben nog steeds aan het uitvogelen wie ik ben."

De 22-jarige Gomez, die eerder dit jaar in een kliniek verbleef vanwege onbekende redenen, weet wel dat ze nog genoeg te leren heeft. "Ik weet dat ik niet perfect ben, maar ik heb genoeg mensen om me heen die me steunen en van me houden. Ik wil niemand teleurstellen dus ik probeer de beste persoon te zien die ik kan zijn."

De zangeres geniet ervan dat ze sinds kort op zichzelf woont in Los Angeles met een vriendin. "Dat is heerlijk. Ik kan naakt rondlopen", zegt Gomez lachend. "Ik geniet ervan dat ik niet steeds moet laten weten waar ik uithang. Ik heb de liefste moeder ter wereld die me zelfs nu nog controleert."

Toch blijft de zangeres mogelijk niet lang in Los Angeles. Eerder liet Gomez weten dat haar goede vriendin Taylor Swift wil dat ze net als haar in New York komt wonen. "Ze smeekt me elke keer als ik met haar bel dat ik naar New York moet verhuizen omdat zij het daar zo goed heeft", vertelt de zangeres. "We zijn al zeven jaar vriendinnen en zij heeft echt het gevoel dat ze daar heeft ontdekt wie ze is en dat ze een vrouw is geworden. Ze zegt: nu is het jouw beurt. Ik denk dat ik ooit wel ga, maar nu niet."