Nicole Kidman is dankbaar voor steun man

Nicole Kidman vindt nog steeds dat ze het erg getroffen heeft met haar man Keith Urban. De zanger is haar rots in de branding sinds de actrice vorige maand haar vader verloor. "Ik ben enorm blij dat ik zo'n fantastische man heb gevonden", zegt de actrice zondag tegen de Australische website Mamamia.

"Hij is fantastisch voor me geweest, zo vol liefde en steun. Net als mijn kinderen, mijn zus en mijn moeder. We hebben heel veel meegemaakt", zegt de 47-jarige Kidman. "We hebben op elkaar moeten leunen, elkaar gesteund en we hebben elkaar flink vast moeten houden."

De actrice, die met behulp van een draagmoeder twee kinderen met Urban kreeg, vindt ook veel steun in het moederschap. "Ik ben zo blij dat ik ze mocht krijgen. Het heeft even geduurd, maar ik heb een 6-jarige en een 3-jarige en een geweldige vent. Ik ben dolgelukkig."

Urban, met wie Kidman in 2006 trouwde, doet de actrice denken aan haar vader. "Hoe onze kleine meiden op hem klimmen en hoe hij voor ze zorgt en ze vasthoudt. Hij is een verantwoordelijke en goede man in hun leven", jubelt ze. "Hopelijk kunnen zij daardoor dat zelf later ook vinden in relaties."