Suárez maakte officiële rentree voor Uruguay

Luis Suárez heeft vrijdagavond zijn officiële rentree op het voetbalveld gemaakt. De Uruguayaan startte in een oefeninterland in en tegen Saudi-Arabië en stond aan de basis van een doelpunt. Het werd 1-1 in Jeddah.

Suárez volleerde de bal vlak na rust knap tegen de paal, waarna Hassan Muath Fallatah de bal op ongelukkige wijze in eigen doel liep. Met een kopbal zette Naif Hazazi in de negentigste minuut de eindstand op het bord. Suárez was na zeventig minuten naar de kant gehaald.

Voor vrijdag was de laatste officiële wedstrijd van Suárez het WK-duel tegen Italië, waarin hij in de schouder van Giorgio Chiellini beet en vervolgens voor vier maanden werd geschorst. Hij maakte in augustus wel al zijn officieuze debuut voor FC Barcelona.