Downey Jr.: 'Geen plannen voor Iron Man 4'

Robert Downey Jr., liet deze week zien waarom filmstudio's eigen PR-afdelingen hebben die de aankondigingen regelen, want als een acteur uit zijn enthousiasme spreekt, zouden we het allemaal wel eens verkeerd kunnen begrijpen.

Nadat Downey Jr. deze week bevestigde dat er een vierde Iron Man-film in de maak is, gaf hij in een interview met David Letterman aan dat er eigenlijk nog helemaal geen plannen zijn. Gevraagd wanneer Iron Man 4 uit zou komen, antwoordde de acteur "Er zijn geen plannen voor een Iron Man 4." Volgens Downey Jr. is er geen script, maar is er wel een 'plan', waar Marvel volgens hem heel geheimzinnig over is, maar wat wel aangekondigd zal worden.

Downey Jr. heeft een contract lopen met Marvel Studios over nog twee films waarin hij een rol zal spelen. Eén ervan is Avengers: Age of Ultron, waarvoor de opnames zijn afgerond en die vanaf komende lente te zien zal zijn. Wat voor film hij daarna zal doen, is dus niet duidelijk, maar volgens de acteur komt er voor fans voldoende uit de Marvel-stal om je op te verheugen.