Shia LaBeouf sneed in gezicht voor filmrol

Shia LaBeouf had echte snijwonden op zijn gezicht in de film Fury. Dat beweert acteur Logan Lerman, die samen met hem in het oorlogsdrama speelt, volgens media in de Britse editie van GQ. "Het is allemaal echt."

De 28-jarige LaBeouf, die vaker in het nieuws komt vanwege zijn vreemde gedrag, was volgens Lerman niet tevreden over de neppe wonden die de visagist maakte. "Toen liep hij de gang op en vroeg: wil je wat grappigs zien? En hij pakte een mes en sneed in zijn gezicht en de hele film maakte hij de wonden op zijn gezicht weer open."

De wonden zijn niet de enige echte aanpassingen die de acteur wilde maken voor zijn rol als soldaat. LaBeouf wilde ook een tand laten trekken. "Hij heeft het niet zelf gedaan, maar hij vroeg aan een tandarts om zijn tand eruit te trekken. Wat een raar verzoek."

Volgens de 22-jarige Lerman nam de acteur zijn rol in Fury, die vanaf 23 oktober te zien is in de Nederlandse bioscopen, enorm serieus. "Hij was constant op de set", zegt de acteur. LaBeouf nam zelfs plaats achter de geschutskoepel in scènes waar hij niet in beeld was. "Er kan iemand anders in zitten, maar hij was er voor elke opname."