Botergeile mama neukt zichzelf uit de put

Sarah Defrates heeft een opmerkelijke manier gevonden om zichzelf gelukkig te houden. De 47-jarige uit het Britse Bristol neukt zich namelijk een slag in de rondte. De tweevoudig moeder lijdt namelijk aan bipolaire stoornis en is botergeil.

De brunette was er al vroeg bij. Op haar dertiende werd zij al ontmaagd. Sindsdien is ze een echte nymfomane.

Ze is tweemaal getrouwd geweest, maar die huwelijken liepen niet goed af. Echtelijke trouw is haar namelijk vreemd, en zij liet zich dan ook geregeld door een ander uitwonen.

 In 2011 zat ze echter zeer diep in de put. Ze had geen rooie cent meer, en bezocht een psycholoog. Deze constateerde dat zij leed aan een bipolaire stoornis.

"Bij ieder gesprek had ik het over seks", zo bekent de Britse. "Ik kwam erachter dat seks mij juist helpt bij mijn ziekte. Ik voel me na de seks stukken beter."

"Seks is goed, dat weet iedereen. Voor mij is het echter zeer belangrijk. Ik kan er letterlijk niet zonder, het is het enige dat mij op de been houdt." De langste tijd voor haar zonder seks, tweeënhalve maand, voelde voor haar dan ook als een hel.

De nymfomane heeft al zeker negentig verschillende piemels mogen ontvangen. Inmiddels heeft zij haar ervaringen verzameld in een boek dat zojuist is uitgekomen.