Charlie Sheen vindt klokkenluider 'wanhopige trol'

Charlie Sheen is woedend op de vrouw die hem ervan beschuldigt dat hij tijdens een tandartsbezoek onder invloed van cocaïne heeft lopen zwaaien met een mes. Dat verhaal dook donderdag op in Amerikaanse media. De acteur noemt de tijdens de behandeling aanwezige technicus tegenover entertainmentsite TMZ onder meer een 'wanhopige trol'.

Volgens Sheen heeft de vrouw het verhaal bedacht uit rancune. Ze werd na de behandeling namelijk ontslagen omdat ze, tegen de regels in, aan haar zoon had verteld dat Sheen die dag een afspraak had. "De crack die ik volgens jouw schaamteloze en onwetende beschuldiging heb genomen had je moeten verkopen. Nu dat je een werkeloze nietsnut en verrader bent zul je wat extra geld nodig hebben", aldus Sheen. "Lik die spaarzegels voor voedsel jij wanhopige trol."

De acteur geeft overigens wel toe dat hij tijdens de behandeling vorige week door het lint ging. Dat kwam volgens hem echter door een slechte reactie op de toegediende verdoving in combinatie met pijnstillers die hij had ingenomen wegens een schouderblessure. Sheen meent ook dat er geen mes in het spel was.