Juf (32) flasht, neukt en pijpt scholieren

Een Amerikaanse rechtbank heeft een wel heel erg geile juf op water en brood gezet. Lauren Harrington-Cooper van de Wyoming Valley West High in Plymouth, Pennsylvania, nam het namelijk niet zo nauw met de huwelijkse trouw. De 32-jarige lerares heeft niet alleen haar tieten laten zien aan een 17-jarige scholier, ze heeft ook scholieren gepijpt en geneukt.

De geile juf begon met het sturen van geile sms'jes. Met teksten als 'Alle snoep die je nodig hebt, is hier' probeerde de wellustige docente scholieren over te halen met haar de koffer in te duiken.

Zo wilde de lerares Engels een 17-jarige jongen helpen met zijn anatomielessen. Zij gunde hem een blik op haar weelderige voorgevel. Maar, er is meer.

Een andere 17-jarige knul werd namelijk getrakteerd op een mondeling examen. Letterlijk. Een 18-jarige jongen had zelfs het voorrecht om de geile docente aan zijn spermaspeer te rijgen. In haar auto, welteverstaan.

Cooper, tijdens de incidenten keurig getrouwd, is door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf met een duur tussen de negen en 23 maanden. Haar slachtoffers zelf hebben inmiddels hun leven weer op de rit gekregen. Zij maken het naar omstandigheden goed. Of de lerares in kwestie nog samen is met haar man, is helaas niet bekendgemaakt.

Met een hilarisch filmpje, met sappige beelden