'Ebola zal homo's en sletten doden'

Een christelijke radiopresentator in de VS heeft controversiële uitspraken over ebola gedaan in zijn programma 'Trunews'. Dat meldt Raw Story.

"Deze ebola-epidemie zou een wereldwijde pandemie kunnen worden, een andere naam voor 'plaag'", stelt de presentator, Rick Wiles geheten. Wiles hoopt dat die eventuele pandemie een verandering in de houding van veel mensen zal bewerkstelligen. Ebola zou tegelijkertijd een straf van God zijn om de wereld te zuiveren van zondaars.

Wiles: "Ebola zou Amerika's problemen met atheïsme, homoseksualiteit, seksuele promiscuïteit, pornografie en abortus kunnen oplossen." Als het virus om zich heen zou slaan zou Obama wellicht een staat van beleg kunnen afkondigen en Amerikanen gedwongen in FEMA-kampen kunnen stoppen, denkt Wiles.

"Als ebola een wereldwijde plaag wordt kun je maar beter zeker zijn dat je het bloed van Jezus op je hebt, dat je aangewezen bent door engelen zodat je beschermd bent door God. Zo niet, dan zou je een kandidaat kunnen zijn om Magere Hein te ontmoeten." Hierbij verwijst Wiles naar het verhaal in Exodus, waarbij ongelovigen als straf werden omgebracht door God terwijl gelovigen werden gespaard.