[Serie A] AS Roma en Juventus houden perfecte score

AS Roma en Juventus blijven na vijf duels in de Serie A zonder puntenverlies. Roma won zaterdag met 2-0 van Hellas Verona. Juventus was met 3-0 Atalanta Bergamo de baas. Naaste belager Udinese heeft al zes punten minder, maar speelt zondag pas zijn vijfde wedstrijd van het seizoen.

Bij Roma stal Mattia Destro de show. Hij volleerde in de 86e minuut de bal van veertig meter raak. Elf minuten eerder had ploeggenoot Alessandro Florenzi de 1-0 verzorgd en tussendoor had de invaller ook nog het houtwerk geraakt. Roma-aanvoerder Francesco Totti vierde zaterdag zijn 38e verjaardag.

Juventus zette op bezoek bij Atalanta de wedstrijd eerder naar zijn hand. Carlos Tevez scoorde in de 35e minuut de 1-0. Na een klein uur kreeg de thuisploeg de kans om gelijk te komen, maar German Gustavo Denis miste een penalty. Vlak daarna viel de treffer aan de andere kant en weer was het Tevez die kon juichen. In de slotfase liet ook Alvaro Morata zich nog bejubelen.