Getrouwde Patty Brard voelt zich geweldig

Patty Brard heeft met volle teugen genoten van haar bruiloft. "Het voelt geweldig", zegt ze tegen Novum Nieuws op Ibiza, waar ze vrijdag haar jawoord gaf. Een hoop bekende Nederlanders waren naar het eiland afgereisd om de feestelijkheden bij te wonen. "Ik ben er blij mee dit met geweldige collega's te hebben kunnen vieren."

De 59-jarige Brard is begonnen aan haar vierde huwelijk. Tijdens een ceremonie, geleid door vriend en SBS-collega Gerard Joling, beloofde ze eeuwige trouw aan de vijf jaar jongere Antoine van de Vijver. "Het is een geweldige dag, Gerard heeft mooi gesproken", vindt hij. Het kersverse bruidspaar blijft nog een week op Ibiza als huwelijksreis.

"Ik heb het een beetje uit de losse pols gedaan", blikt Gerard terug op zijn rol in het hele gebeuren. "Ik heb het droog kunnen houden, maar niet qua drank. Ik heb enorm gelachen, gedronken en genoten de afgelopen dagen."

Brard hulde zich voor haar trouwdag in een zachtpaarse strapless jurk, aan de voorkant kort met een lange sleep aan de achterkant, versierd met witte kanten bloemen. Antoine was geheel in het wit. Na de ceremonie werden witte ballonnen opgelaten en zongen aanwezige BN'ers en pers een liedje, geschreven door Eric van Tijn, voor het bruidspaar.

De presentatrice en de architect zijn sinds acht jaar samen. Ze gaven elkaar eerder deze maand al het jawoord in een restaurant in Amstelveen. Dat huwelijk werd voltrokken door Brards collega Kees Tol.