Sekstapes Brabantse tienermeisjes in omloop

Twee Brabantse scholen zijn geschokt door een paar pikante filmpjes van enkele scholieres. Op de beelden, die circuleren onder scholieren van het Pius X-College in Bladel en het Strabrecht College in Geldrop, is te zien hoe tienermeisjes seksuele handelingen verrichten. Zeker één van hen is een leerlinge van het Pius X.

Het gaat hierbij om meisjes van slechts dertien lentes. Een van hen is een meisje uit de brugklas van Pius X. Begin deze maand ging een sekstape van haar over het internet, waarna een leerling van de school een docent waarschuwde. Deze lichtte direct de ouders van het meisje in.

Afgelopen week doken echter nog drie seksfilmpjes op met andere tienermeisjes in de hoofdrol. Hierop besloot de Bladelse school alle ouders van de scholieren te informeren. Omdat deze week ook filmpjes opdoken op het Stabrecht College, besloot de Geldropse school hetzelfde te doen.

Volgens rector Jos Bosch van het Pius X hebben de filmpjes een hoop losgemaakt onder zijn leerlingen. "De impact is enorm", zo zegt hij. Het betrokken meisje en haar ouders worden momenteel door de school begeleid.

Wat er precies op de beelden is te zien, wil de beste man en de politie niet vertellen. Overigens wil de politie benadrukken dat het bekijken van de seksfilmpjes strafbaar is. De meisjes zijn namelijk nog zeer jong, dus kijkers worden beschuldigd van het gluren naar kinderporno.