Guild Wars 2 een week gratis te spelen

Guild Wars 2 is vanaf 25 september één week gratis uit te proberen. De trial begint op 25 september om 08:00 en eindigt op 1 oktober om 08:00. Voordat je kunt gaan spelen moet je een trial account aanmaken en de game downloaden. Hier kun je de review van de game lezen.

Trial accounts hebben een aantal beperkingen. Zo kunnen zij niet chatten in de map chat en kunnen zij alleen mails en whispers versturen naar mensen op hun vriendenlijst. Dit is om spam te voorkomen. Daarnaast kunnen zij geen spullen verkopen op de Trade Post, maximaal twee personages aanmaken en mogen zij niet deelnemen aan de 'World versus World'-gevechten. In plaats daarvan komen trial-spelers terecht in de speciale PvP-zone Edge of the Mists.

ArenaNet heeft kort geleden de September Feature Pack geïntroduceerd. Deze pack heeft de 'New Player Experience' toegevoegd, waarmee nieuwe spelers bijvoorbeeld meer hulp krijgen bij het vinden van quests. Ook zijn delen van de user interface aangepakt om alles gebruiksvriendelijker te maken en zijn de verschillende classes gebalanceerd.