Sheen sluit terugkeer Two and a Half Men niet uit

Charlie Sheen staat open voor een terugkeer in de komedieserie Two and a Half Men. "Als zij het willen doen, is de kans dat ik het doe honderd procent", zegt de acteur, die in 2011 uit de serie moest vertrekken vanwege zijn onhandelbare gedrag, tegen entertainmentzender E!

De 49-jarige Sheen zou 'met stijl' terug willen keren in de serie. "Ik wil dat het past in de huidige vorm van de show en dat het ook eert hoe het was toen ik er was", legt de acteur uit. Sheen denkt dat de producenten en schrijvers van Two and a Half Men ook wel oor hebben naar een reünie. "Ik weet zeker dat ze nu iets proberen te regelen. Als iets niet goed gedaan wordt, hoeft het niet te worden gedaan. Het is een slimme groep mensen en ik weet zeker dat ze iets bedenken."

Maandag verscheen een interview in het Amerikaanse blad TV Guide waarin Sheen zei al in gesprek te zijn over een terugkeer. De acteur ontkende later dat dit het geval was. Ook producenten van Two and a Half Men zeiden van niets te weten.

Sheen werd in de tv-serie vervangen door Ashton Kutcher, die echter wel een ander personage vertolkt. De twaalfde en laatste reeks van de show wordt vanaf 30 oktober uitgezonden in de Verenigde Staten.