Andy en Melisa hebben geen tijd voor de liefde

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli staan aan de vooravond van hun bruiloft, maar van verliefde gevoelens is bij het stel momenteel nauwelijks sprake. "We hebben geen tijd om verliefd te zijn", verzuchtte Schaufeli vrijdagavond in RTL Boulevard. De bruid en bruidegom, die zaterdag voor het altaar staan, hebben het nog razend druk met het regelen van de trouwdag.

"We hebben nog zo veel aan ons hoofd. We moeten de agenda's bijna naast elkaar leggen om te kijken wanneer we samen kunnen lunchen", vertelde de playmate. "Het is heel druk. We hebben nu niet de tijd die we normaal gesproken aan elkaar kunnen besteden", vulde Van der Meijde aan.

Op een spannende huwelijksnacht rekent de ex-voetballer nog helemaal niet. En dat is terecht, liet Schaufeli weten. "Ik ben zo moe van al dat regelen. Ik ben blij als ik morgen eindelijk in bed lig. Ik denk niet dat het nog heel spannend wordt. Dat maak ik de volgende ochtend wel goed", beloofde de playmate. "Daar had ik al op gerekend", reageerde Van der Meijde.

Submitter:  Bron: Novum