Dochter Sean Penn houdt kleren voortaan aan

Dylan Penn gaat voortaan niet snel meer in het openbaar uit de kleren. De dochter van acteurs Sean Penn en Robin Wright heeft een beetje spijt van haar fotosessie voor Treat Magazine, waarvoor ze alleen een ketting droeg. "Ik heb mijn lesje geleerd", zegt ze tegen de Britse entertainmentzender E.

"Mijn ouders waren nogal verrast door de foto's want ik had van tevoren niets gezegd", zegt het 23-jarige model. In het blad was ze vrijwel naakt, op de cover bedekte ze zich met alleen een bonttasje. "Mijn vader zei dat ik met deze foto's een grens had bereikt, en dat het beter zou zijn als ik die niet zou overschrijden."

"Eerlijk gezegd zou ik nu niet meer zo veel kleren uittrekken", laat Dylan Penn weten. "Ik was een beetje naïef."

Dylan wil in het vervolg wel weer voor de camera gaan staan, maar dan als actrice. Ze rondde onlangs de opnames af van de horrorfilm Condemned, haar acteerdebuut, dat volgend jaar verschijnt. "Ik had daar nooit over nagedacht", zegt ze. Het kwam vooral omdat ze de regisseur, Eli Morgan Gesner, kende. Voor de rest zou ze in het vervolg liever achter de camera plaatsnemen. "Ik vind schrijven geweldig en zou graag ooit scenarist en regisseur worden."

Vooralsnog is het nog te vroeg voor de jonge Penn om haar zielenroerselen aan het witte doek toe te vertrouwen. "Ik schrijf al mijn hele leven en probeer dat elke dag te doen, maar ik ben er nog niet aan toe mijn werk door anderen te laten lezen", zegt ze openhartig. "Daar moet ik nog hard aan werken."