Wasteland 2-beelden vlak voor release

Vlak voor de release van Wasteland 2, namelijk 19 september, zijn er beelden online gezet van de definitieve versie van de game. Het is nu de vraag of de game de hype kan waarmaken die zij creëerde toen het kickstarterproject begon.

Toen InXile in 2012 de rechten voor Wasteland kocht om een vervolg te kunnen maken, was het doelbedrag 900.000 dollar. De Kickstarter kwam uiteindelijk op een kleine drie miljoen dollar uit, op dat moment het hoogste bedrag voor een gameproject op Kickstarter. Inmiddels is Wasteland 2 al enkele keren ingehaald, maar staat nog steeds nummer 8 van meest gefinancierde Kickstarter-games aller tijden.

In deze nieuwe trailer wordt getoond wat er allemaal nog veranderd is in de game. De trailer wordt ondersteund door Wesley Yin-Poole, schrijver bij Eurogamer die veel tijd spendeerde met het spelen van de bèta-versie van Wasteland 2. In het kort is er heel veel gepolijst aan de game, zo is er meer detail en complexiteit toegevoegd, zijn de interfaces responsiever en is de heads-up display wat gebruiksvriendelijker gemaakt. Bekijk de trailer hieronder.

Wasteland 2 komt op 19 september uit voor Windows, Mac OS X en Linux.