Doutzen Kroes wil bewuster genieten van tweede kind

Doutzen Kroes neemt na de geboorte van haar tweede kind meer de tijd voordat ze weer volop aan de slag gaat. Hoewel het Friese model zes weken nadat ze Myllena Mae op de wereld zette al werkte, plant ze haar agenda minder vol. "Aan Phyllon heb ik gezien hoe snel het gaat, hoe snel ze veranderen. Ik wil daarvan nu echt meer, of in elk geval bewuster, genieten", vertelt Kroes aan De Telegraaf.

Haar eerste modellenklus sinds de komst van Myllena Mae heeft Kroes al achter de rug. Afgelopen week vloog Kroes met haar dochter naar New York voor de nieuwe campagne van Calvin Klein en bijbehorend feestje. "Ik heb stiekem wel geprobeerd daar onderuit te komen, maar dat zou niet echt op prijs gesteld zijn. En het ging hartstikke goed, het vliegen ook. Myllena heeft niets van haar luchtdoop en eerste vlucht gemerkt. Twee dagen later waren we alweer terug."

De eerstvolgende grote klus die in Kroes' agenda prijkt, is de modeshow van Victoria's Secret. Het lingeriemerk presenteert zijn nieuwe collectie dit jaar in Londen, begin december. "Tot de grote show van Victoria's Secret heb ik maar weinig opdrachten aangenomen", vertelt Kroes. Tot die tijd geniet het model van de tijd met haar echtgenoot Sunnery James en 3,5-jarige zoontje Phyllon.