Thomas Acda maakt filmlied met De Dijk

Thomas Acda en de Dijk hebben samen het nummer Alles Komt Goed opgenomen voor de komedie Wonderbroeders. Acda speelt een van de hoofdrollen in de film van Johan Timmers. Het lied is ook de eerste single van het nieuwe album van De Dijk getiteld Allemansplein, dat op 3 oktober uitkomt. Dat heeft distributeur A-Film maandag bekendgemaakt.

"Als kind was ik bij elk De Dijk-concert in Paradiso", zegt Thomas Acda in een verklaring. "Mijn twee passies komen samen, naast acteren ook nog eens de titelsong voor de film Wonderbroeders met mijn muziekhelden maken."

De Dijk laat weten erg enthousiast te zijn over de film en 'gelijk inspiratie' te hebben voor het nummer. "Ook wij zijn al jarenlang gecharmeerd van Thomas Acda dus grepen we deze kans om De Dijk met één broeder uit te breiden", staat te lezen in de verklaring.

Wonderbroeders gaat over vijf monniken die in harmonie leven in een klooster. Tot blijkt dat de kerkleider het klooster heeft verkocht aan de gemeente. De broeders nemen het heft in handen en proberen hun heilige plek te behouden. De film draait vanaf 2 oktober in de bioscopen.


Thomas Acda maakt filmlied met De Dijk (Foto: Novum)