Flikken Maastricht start met 1,6 miljoen kijkers

De negende reeks van de politieserie Flikken Maastricht trapte vrijdagavond af met ruim 1,6 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De serie was vrijdag het vierde best bekeken programma.

Hoewel Flikken Maastricht vrijdag een van de best bekeken programma's was, wist het nog niet het gemiddelde aantal kijkers van het vorige seizoen te evenaren. In het voorjaar keken gemiddeld meer dan twee miljoen mensen naar de serie waarin Angela Schijf en Victor Reinier de hoofdrollen vertolken.

The Voice of Holland was vrijdag het best bekeken programma. Voor de tweede aflevering van het vijfde seizoen van de talentenjacht op RTL 4 bleven ruim 2,3 miljoen mensen thuis. De uitzending deed het iets beter dan de aftrap vorige week. Toen kropen tienduizend minder mensen voor de buis.

Het achtuurjournaal staat op de tweede plaats achter The Voice of Holland. De uitzending wist vrijdag ruim 1,8 miljoen kijkers te trekken. Goede Tijden, Slechte Tijden completeert de top drie. Op de soap stemden ruim 1,6 miljoen mensen af.