Nu al kampeerders bij Apple Store New York

Hoewel de vermoedelijke aankondiging van de volgende iPhone nog een week op zich laat wachten, zijn er nu al kampeerders gesignaleerd voor de deuren van de Apple Store aan Fifth Av. in New York.

Het merk Apple wordt door niet iedereen geliefd. Echter zijn er een aantal mensen die gek zijn op alles wat uit Cupertino komt. Deze predikers van het gospel van het heilige fruit staan er om bekend dat ze elk jaar een paar nachten kamperen voor de deuren van de dichtstbijzijnde Apple Store. Dit om één van de eerste met de nieuwste telg uit de Apple lijn te mogen spelen/proken/showen/patsen (doorhalen wat niet van toepassing is).

Doorgaans parkeren deze mensen hun tenten 'slechts' een week of wat voor de release van een product voor de deuren van de betreffende Apple Store. Dit jaar zijn de adepten echter 'wat' vroeger dan normaal. De eerste wachtenden zijn dinsdag namelijk al gesignaleerd. Saillant detail; de nieuwe iPhone wordt, mogelijk, pas aanstaande dinsdag aangekondigt. Men verwacht dat deze vervolgens op 19 september verkrijgbaar is.

Over de geestelijke gesteldheid van deze wachtenden mag je je eigen conclusies trekken.