Kim Kardashian 'vrouw van het jaar' en naakt!

Lievelingetje Kim Kardashian is door CQ-magazine uitgeroepen tot 'vrouw van het jaar'. In ruil voor deze zeer eervolle titel deed Kim haar kleren maar weer eens uit.

Dikbil Kim heeft deze titel te danken aan het feit dat ze dit jaar een kind uitgepoept heeft en getrouwd is met Kanye West. Daarnaast prijzen ze haar reputatie. Ze is van een aanchtshoer op tv uitgegroeid tot een aandachtshoer op mondiale schaal. "She made the transition from 'just another' reality TV star to bona fide media sensation."

Ze hadden natuurlijk geen betere kandidaat dan Kim kunnen kiezen. Je dochter 'North West' noemen, de meest extravagantste bruiloft ooit houden en constant selfies maken. Een vrouw waar alle vrouwen in de wereld trots op kunnen zijn!

Kim is zelf erg blij met deze titel en wilde CQ-magazine bedanken voor het ruilhandeltje. Daarnaast is ze blij dat haar man, Kanye West, haar iedere dag 'vrouw van het jaar' laat voelen. Voor de vrouwen onder ons; zelf ook vrouw van het jaar worden? Laat je tieten en dikke reet zien.

Oja, foto's van naakte Kim zijn hier te begluren.