Justin Bieber weer opgepakt om rijgedrag

Justin Bieber heeft zich voor de zoveelste keer misdragen. De zanger werd vrijdag gearresteerd in Canada nadat hij met een quad op een busje was geknald. Bieber wordt beschuldigd van gevaarlijk rijgedrag en agressiviteit maar mocht na een paar uur het politiebureau weer verlaten.

Bij de knal in Ontario raakte niemand gewond. Wel gingen de 20-jarige zanger en de chauffeur met elkaar op de vuist. Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of de twee schade opliepen tijdens de vechtpartij.

De zanger werd na het ongeluk opgepakt en later weer vrijgelaten. Bieber moet zich op 29 september in de rechtbank verantwoorden voor zijn gedrag.

Het is de zoveelste keer dat de zanger de mist in gaat. In thuisland Canada wordt Bieber verdacht van de mishandeling van een limousinechauffeur. Ook over de grens overtreedt hij geregeld de wet.

Zo werd de zanger in januari in Miami opgepakt omdat hij roekeloos rijgedrag vertoonde en onder invloed achter het stuur zat. In juli ging Bieber akkoord met een proeftijd van twee jaar en een cursus woedebeheersing vanwege het met eieren bekogelen van de woning van zijn buurman in Los Angeles.