Nerd gepijpt na vinden naaktfoto's klant

Liam James Purcell uit Christchurch had op handige wijze een pijpbeurt versierd. De Nieuw-Zeelandse nerd werd oraal verwend nadat hij tijdens de reparatie van de laptop van een vriendin naaktfoto's van haar op de harde schijf aantrof. Hierop vroeg de beste man haar om hem te pijpen, anders zou hij de expliciete kiekjes openbaar maken.

Deze week moest de 43-jarige it'er voorkomen. Volgens het 'amateurnaaktmodel' had Purcell haar gedwongen zijn sabbelsabel in de mond te nemen. Het vrouwtje uit de Filippijnen besloot dan ook aangifte te doen wegens chantage.

Volgens de Filippijnse had de computerkenner haar aangeboden haar kapotte laptop te repareren. Toen Purcell op de harde schijf van de computer pikante naaktfoto's van het vrouwtje ontdekte, bedacht hij zich niet. Hij confronteerde de dame met zijn vondst.

De beste man wilde eens lekker worden afgezogen, anders zouden de plaatjes worden verspreid. De vrouw ging akkkoord, waarna de pc-reparateur tijdens twee daaropvolgende ontmoetingen oraal werd bevredigd.

Volgens de vrouw werd zij echter gedwongen, waarna zij aangifte deed van chantage. De rechter sprak Purcell echter gisteren vrij. Volgens de magistraat heeft de vrouw namelijk ingestemd met de pijpbeurt.