J-Lo zet levensverhaal op papier

Jennifer Lopez heeft een deel van haar levensverhaal op papier gezet. True Love verschijnt volgens uitgever Penguin op 28 oktober. De 45-jarige zangeres zelf rept op Twitter over 4 november als verschijningsdatum.

True Love, dat zowel in het Engels als Spaans verschijnt, gaat over twee 'ingrijpende' jaren uit het leven van Lopez. Daarin ging Lopez volgens haar uitgever als zangeres en moeder grote uitdagingen aan en zag ze haar grootste angsten onder ogen om er sterker dan ooit uit te komen. Penguin belooft een eerlijk en openhartig persoonlijk dagboek vol wijze levenslessen, warme herinneringen en nooit eerder vertoonde foto's.

Wanneer Lopez het boek schreef, is onduidelijk. Haar huwelijk met Marc Anthony, met wie ze in februari 2008 de tweeling Max en Emme kreeg, liep in 2011 op de klippen. Anthony vroeg pas een jaar later een scheiding aan, die werd in juni afgerond. Na haar breuk met Anthony had Lopez een relatie met de achttien jaar jongere danser Casper Smart. Die relatie strandde onlangs.