Geen miljoenen voor erven Anna Nicole Smith

De nabestaanden van Anna Nicole Smith krijgen geen deel van de erfenis van Smiths wijlen echtgenoot J. Howard Marshall. Een rechter wees het verzoek voor 44 miljoen dollar van Marshall, die in 1994 op 89-jarige leeftijd trouwde met de toen 26-jarige Smith, af.

Marshall overleed een jaar na het huwelijk en liet zijn volledige vermogen, 1,6 miljard dollar, na aan zijn zoon. Smith vocht dit aan, maar ging steeds met lege handen naar huis. Na haar dood in 2007 zetten haar nabestaanden de strijd voort.

"Deze zaak sleept bijna vijf keer zo lang als de hele relatie duurde en bijna twintig keer zo lang als het huwelijk", zei de rechter. "Het is niet redelijk of praktisch om met de zaak verder te gaan", oordeelde de rechter.

Het huwelijk van Smith en Marshall zorgde destijds voor veel commotie. Zo werd gefluisterd dat de blondine enkel voor het geld met hem was getrouwd. Hoewel Smith na zijn dood vocht voor een deel van de erfenis, heeft ze altijd beweerd uit liefde met Marshall te zijn getrouwd.

Smith overleed in 2007 aan een overdosis medicijnen. Haar dochter Dannielynn, die ze kreeg met Howard K. Stern, zou de eventuele miljoenen van Marshall uit haar moeders naam erven.