'Dochter Robin Williams kapot door verlies'

Zelda Rae Williams, de dochter van de overleden acteur Robin Williams, is ontroostbaar. "Dit is haar ergste nachtmerrie", zegt een ingewijde tegen Hollywood Life over de 25-jarige actrice. "Ze is er kapot van."

Het laatste bericht dat Williams verstuurde via Twitter en Instagram was aan zijn dochter gericht. "Hartelijk gefeliciteerd, mevrouw Zelda Rae Williams", schreef de acteur twee weken geleden aan zijn dochter, die op 31 juli jarig is. "Je bent vandaag een kwarteeuw oud geworden, maar je blijft altijd mijn kleine meisje. Ik hou van je." Williams plaatste een foto bij het bericht waarop hij Zelda in zijn armen houdt als peuter.

Zelda reageerde op Twitter op de dood van haar vader door een passage uit Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry te plaatsen over sterren. "Ik hou van je. Ik mis je", schreef ze erbij. "Ik zal m'n best doen omhoog te blijven kijken."

Naast Zelda had Williams nog twee kinderen: zoons Zachary Pym en Cody Alan. Zachary Pym werd geboren uit het huwelijk tussen Williams en zijn eerste vrouw Valerie Velardi. Marsha Garces, de tweede vrouw van Williams, is de moeder van Zelda en Cody Alan. Met zijn derde echtgenote, Susan Schneider, had Williams geen kinderen. De twee trouwden in 2011.