Nog geen aanhoudingen voor doodsteken tiener

Voor de steekpartij in Dronten waarbij zaterdag een 17-jarige jongen om het leven kwam zijn nog geen verdachten gearresteerd. Meerdere getuigen hebben zich inmiddels met informatie bij de politie gemeld, maar dat heeft tot nu toe niet tot aanhoudingen geleid.

De politie heeft een groot rechercheteam op de zaak gezet en is ook bezig met een buurtonderzoek. Verder hebben bedrijven in het centrum van de Flevolandse plaats hun bewakingsbeelden ter beschikking gesteld.

Uit sectie op het lichaam van de tiener is gebleken dat hij door steken van een scherp voorwerp om het leven is gekomen. De politie hield daar vanwege de aard van zijn verwondingen al rekening mee. Het lichaam van de Drontenaar is vrijgegeven en overgedragen aan zijn familie.

De jongen overleed zaterdagavond bij een vechtpartij aan De Binnenloop. Agenten troffen hem daar zwaargewond aan. Hulpverlening mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De aanleiding voor de vechtpartij is nog niet bekend.